pana Oty jsme si již dřív všimnul na http://www.inspirovanikrasou.cz/uzivatel?u=ota
pán Ota a podobní jsou nezmarové a je to neskutečná drzost, že sotva je smazán vytvoří si nový nick podobný tomu prvnímu
na inspirováni má asi nejvíc fotek a opravdu "luxus"
16. 03. 2012, 09:45
seekorka
Vtipna je ted nabidka na FP...
OPEN LEGS - SPIŠ SEXY FOTKY NEZ EROTIKU :-D to mě fakt pobavilo! A vo co ze na prvnim castingu je to bez honorare? :D
Nabídka HONOROVANÉHO focení.
Hledáme 8-10 modelek
Jedná se o focení oblečené až po nahou postavu + open legs. (minimálně) Jde spis o sexy fotky než o erotiku.
5 krátkých foto setů.
Vizážistka na místě.
Doba focení je závislá na kvalitě Vaší spolupráce. Včetně make-upu cca 3hod.
Honorář 3.500kč
Nejlepší modelky budou zařazeny do dalšího kola focení.
Výběr bude prováděn pomocí castingu v Praze. Účastnice castingu nafotí jednoduché castingové foto, ze kterých klient vybere oněch 8-10 ke spolupráci.Casting zabere cca 30min
Casting probíhá od 15.3.2012 do 20.4.2012
Termín samotného focení je předběžně stanoven na 24,25,26.duben.
14. 03. 2012, 14:59
petr
Otíci jsou zkrátka nezmaři :) je důležité si uvědomit, že na webech s fotkami se budou podobní uživatelé vyskytovat vždy a zabránit se tomu bohužel nedá. Ignorujte nabídky na focení za přemrštěné sumy, vždy se jedná pouze o podvod.
13. 03. 2012, 20:55
seekorka
Rada bych varovala o podobnem nesvaru (sice na fotopatracce, ale kdo vi, kdy dorazi sem) na FP me oslovila Kamila Moserova, z Brna. Napred slusne jednani, zajimave fotky a zajem o bodypainting. Po dvou dnech krapet zvlastnejsich dotazu ji blokli profil , potom se mi ozvala na email z adresy Katerina.Kovacovao@seznam.cz s tim, ze ji bratr udajne prolejza jeji email a netusi proc ji zablokovali. Admin z FP mi potvrdil ze profil je neduveryhodny a nedoporucuje spolupraci. Dotazy se postupne zvrhly v to zda jak a kam vsude se maluje po genitaliich apod. Takze bacha a jeste jednou bacha :) P.S. jeji uvedene tel. cislo je samozrejme nedostupne... pokud je jeji. 604 491 26x posledni cislo je tolik, kolik ma bezn clovek prstu na ruce... pokud patri nekomu jinemu nez ji, velmi se omlouvam za uvedeni.
13. 03. 2012, 20:16
Katt
Jen pro informaci .. OTÍK .. je zpět pod novým nickem.
OTA1
muž/male, age: 52
Jméno/name: ota melichar
Lokalita působení: Praha,
Registrován od: 05. 03. 2012, 15:39
13. 02. 2012, 15:52
Katti
I já jsem měla čest s tímto pánem,kontaktoval mě před pár minutami sotva jsem se zde zaregistrovala ale už mě kontaktoval predtim pred par mesici jeho mirne eroticke video se prý má točit sním a je na téma otec svede svou dceru!!Takže pořádná uchylárna!!
11. 02. 2012, 19:03
Naďa
A když jsem odmítla.Nabídl mi-Pří cestě do Prahy jestli bych něco nenafotila.Na internetu jsem si ho vyhledala a našla jsem teda "jeho stránku" ale fotky byly víc než jen amaterské a bylo jich jen asi tak 5-10...
11. 02. 2012, 19:00
Naďa
Je to tak tři měsíce zpět.Co mi psal nabídku focení na Jamajce.....
08. 02. 2012, 10:03
petr
O.K. když vám zase někdo bude nabízet erotiku, tak to včas hlašte.
Zvrhlý ota už by měl být zneškodněn.
07. 02. 2012, 19:08Dnes mě kontaktoval přes email.. " Dobrý den,
ota Vás kontaktuje prostřednictvím serveru www.foto-modelky.cz!
Po shlédnutí Vaší karty:
http://www.foto-modelky.cz/detail/4797-daniela-strange
Vám píše následující sdělení:
Ahoj,mas zajem o zajimavou zakazku?
Odesílatele můžete kontaktovat odpovědí na tento e-mail.
"
05. 02. 2012, 10:06
Katt
Zde jsou data pro admina:
OTA muž/male, age: 52
Jméno/name: otakar melichar
Lokalita působení: Praha, praha
Email: otakar.melichargmail.com
05. 02. 2012, 09:48
petr
Tihle otové "loví" po celém internetu, takže se pochopitelně každou chvíli nějaký vyskytne i tady a nedá se s tím nic dělat.
Jak se situsce řeší:
1) modelka nahlásí adminovi, že ji někdo obtěžuje s nabídkami erotiky (stačí když klikne na záložku kontakt v menu) - To se bohužel nestalo.
2) je nutné napsat přesný název nicku uživatele, který ji obtěžuje, nebo na něj poslat link - To se bohužel také nestalo.
(mimochodem, pokoušel jsem se zvrhlého otu najít a nenašel jsem a ztratil tím zbytečně 20. min času)
3) Pokud admin dostane informace (přeposlat mu to co píše), ověří zda je to pravda a pokud ano, odstraní profil a zablokuje IP adresy ze kterých je k němu přistupováno.
Vše je to poměrně pracné a časově náročné a situasi bohužel často znesnadňují sami modelky, které nedodají přesné informace o tom kdo je obtěžuje a s čím.
04. 02. 2012, 18:42Mě taky psal asi 3x ... Tak už jsem ho vulgárně poslala někam
04. 02. 2012, 16:42
Katt
Chtěla bych varovat všechny modelky před tímto pánem. Přišel mi od něj mail tohoto znění: "Ahoj,chces natocit mirne eroticke video? U nas nebude-je pro spanelskou dvd distribuci. 60 000 kc na ruku. Ota " .Tento pán píše ve svém profilu že je fotograf ... ale fotografii u něj nenaleznete.Místo toho rozesílá podobné zprávy modelkám a loví nás na natačení prý mírně erotického videa.Ve své podstatě relativně pěkná vidina výdělku,ale když se nad tím zamyslíme.Tak lze z netu zjistit že za natáčecí den tvrdého porna je odměna 7 - 20 tisíc korun. Co s námi pan OTO asi chce točit za mírnou erotiku za 60.000 kč ? Jsou jen jen dvě varianty.Buďto je OTO velmi šlechetný strýček. A co je podle mne podle té druhé varianty,to si ani netroufám napsat,abych neurazila a nedotkla se jeho osobnosti.!!! Napsala jsem to abych varovala ostatní děvčata napsala jsem to i panu OTO a on mne za to dal do ignorace (což mi vůbec nevadí spíše naopak) a za to mi bylo strženo 100 bodů.Budu ráda když se k tomuto vyjádři i ostatní modelky případně i admini. Jsem zde nová takže si netroufám posuzovat jeli to košér anebo ne. Katka